2. holdet godt i gang

JB Futsals 2. hold kom lørdag endelig i aktion i serie 1. Modstanderen var Brønshøj Boldklub, der kom med en 7-1 sejr i baggagen fra første kamp. Det var derfor et hold med selvtillid, der mødte op. Kampen startede lidt hektisk, men som første halvleg skred frem blev JB mere og mere sikre i deres…

JB Futsals 2. hold kom lørdag endelig i aktion i serie 1. Modstanderen var Brønshøj Boldklub, der kom med en 7-1 sejr i baggagen fra første kamp. Det var derfor et hold med selvtillid, der mødte op.

Kampen startede lidt hektisk, men som første halvleg skred frem blev JB mere og mere sikre i deres boldopgang og fik efterhåndens kombinationerne og aftalerne til at sidde. Første mål blev lagt ind mellem benene på keeperen. Derfra gik det hurtigt og ved pausen stod det 6-2 i JB Futsal favør.

2. halvleg blev en helt andet historie. Brønshøj både kunne og ville mere, mens JB Futsal glemte at optræde som et hold. Brønshøj gik over og spillede med fem mand i deres offensiv. Det gav hurtigt pote og føringen blev mindsket til 6-5. JB havde ikke styr på tilbageløbene… Tættere på kom Brønshøj ikke og kampen sluttede med en 7-6 sejr til JB Futsal. Ikke den flotteste kamp, men som en kamp præget af nerver og til tider noget hektisk spil.  Det ændre dog ikke ved at 2. holdet har maksimum point i serie 1 efter 2 kampe.