Klasse kamp – uden sejr

Puljefinalen i det indledende puljespil i UEFA Futsal Champions League pulje I var en fantastisk velspillet futsal kamp. Modstanderen var det armenske mesterhold Leo Futsal, der vandt 3-2, men det var en kamp, som begge hold havde store ære af. Leo Futsal stillede op med 8 brasilianske spillere, hvoraf fem med sikkerhed har spillet i…

Puljefinalen i det indledende puljespil i UEFA Futsal Champions League pulje I var en fantastisk velspillet futsal kamp. Modstanderen var det armenske mesterhold Leo Futsal, der vandt 3-2, men det var en kamp, som begge hold havde store ære af.

Leo Futsal stillede op med 8 brasilianske spillere, hvoraf fem med sikkerhed har spillet i den bedste række i Brasilien og to af dem for landsholdet. De fire armenske spillere var gamle kendinge for os fra for tre år siden, hvor vi spillede i Armenien mod ASUE. Forud for kampstart var odds for en sejr til Leo 1,071, mens JB Futsal Gentofte gav pengene hele 15 gange igen. De odds var dog ikke et udtryk for den reelle styrkeforskel.

JB Futsal Gentofte spillede måske det bedste futsal, som et dansk hold nogensinde har præsteret, men det gjorde ikke skuffelsen over ikke at gå videre mindre.

Fra første fløjt stod det på futsal i højt tempo stort set uden fejl fra begge sider. Der skulle en dødbold til for at få åbnet op for målscoringen. Brasserne satte en dødbold op, der førte til en scoring på bagstolpen, hvor kampens spiller brasilianske nr 14 Francisco De Campos Kelson Vinicius styrede bolden i mål med sin hæl. Ved pausen var stillingen 2-0 til Leo, mens vi i omklædningsrummet frustreret kunne konstatere, at vi havde spillet en af vores bedste halvlege nogensinde.

I begyndelsen af 2. halvleg lykkedes det endelig at udnytte en af vores chancer, idet Kevin Jørgensen sætter bolden ind på bagerste stolpe på oplæg fra israelske Tamir Shkolnik. Desværre kom Leo på 3-1 umiddelbart efter, og for 3. gang var det nr 14…

JB Futsal Gentofte kom dog hurtigt tilbage og gik i overtal med målmanden med fremme. Det førte til endnu en reducering og igen var det Kevin Jørgensen. Denne kan på et hårdt velplaceret skud.

En fantastisk kamp, men desværre et resultat som vi ikke kunne bruge.

Hele kampen kan ses på YouTube her. Du kan også nøjes med highlights på vores YouTube kanal.