2 minutter fra main round i UEFA Futsal Cup

Det kom desværre ikke til at ske, men øv, hvor var det tæt på. Den sidste puljekamp mellem APOEL Og ASUE sluttede 7-7. Derved holdt APOEL fast i førstepladsen og skal nu til Tjekkiet til oktober og spille main round. To minutter før det sidste fløjt førte ASUE fra Armenien ellers 7-6. Var den stilling…

Det kom desværre ikke til at ske, men øv, hvor var det tæt på. Den sidste puljekamp mellem APOEL Og ASUE sluttede 7-7. Derved holdt APOEL fast i førstepladsen og skal nu til Tjekkiet til oktober og spille main round.

To minutter før det sidste fløjt førte ASUE fra Armenien ellers 7-6. Var den stilling holdt til slut havde det være JB Futsal Gentofte, der havde taget førstepladsen og billetterne til Tjekkiet. Der var dog spænding til det sidste. Efter udligningen reagerede ASUE med at gå i powerplay og når i de sidste minutter at spille sig til flere gode muligheder, men ind ville bolden ikke. Ud over at være tæt på at udligne i de sidste minutter, tillader værter sig også at brænde to akkumulerede frispark i 1. halvleg.

Slutstillingen:

slutstilling