Champions League optakt

I den kommende weekend er der Nordic Cup i Sverige, hvor JB Futsal som bekendt ikke har valgt at deltage. Vi har valgt at forberede os på anden vis til vores Champions League deltagelse om 14 dage. Træningen startede op d. 11 juli, og siden har vi trænet hårdt og målrettet mod turen til Armenien….

I den kommende weekend er der Nordic Cup i Sverige, hvor JB Futsal som bekendt ikke har valgt at deltage. Vi har valgt at forberede os på anden vis til vores Champions League deltagelse om 14 dage.

Træningen startede op d. 11 juli, og siden har vi trænet hårdt og målrettet mod turen til Armenien. Vi har fået tilgang fra nogle spændende spillere og det har været en fornøjelse at få dem ind på holdet, og de er lynhurtigt faldet ind på holdet, og den måde vi ønsker at spille futsal på.

I denne weekend var Fjordbold så venlige at stille op til en træningskamp, og der fik vi nogle gode svar på hvor vi står, og ingen tvivl om at vi med vores tilgange, der kommer med utrolig fart, og kreativitet står stærkt inden afrejsen. Som hold har vi fået flere strenge at spille på rent taktisk. Selve kampen vandt vi 4-0, men resultatet var ikke det vigtigste, det var mere processen med at se de nye i aktion, prøve forskellige facetter i spillet, få lidt meter i benene og luft i lungerne. Tak til Fjorbold for kampen !

Allerede her i weekenden kommer en styrkeprøve som vi ser frem til. Fravalget af Nordic Cup betød tilvalg af en træningskamp i Hamborg. Vi er stolte og beæret over at de tyske mestre fra Hamborg Panthers vil spille træningskamp mod os, og på søndag tager vi sydpå. Selve kampen bliver en super vigtig test for at se hvor vi står. Til CHL er vi andenseedet i puljen, og netop Hamborg er førsteseedet i deres gruppe, så styrkeforholdet bliver meget interessant at erfare.

Sidste træningskamp bliver mod København og spilles d. 10 august på vores nye hjemmebane i Gentofte Hallen.

Vi har pt. en trup på ca. 20 konkurrence dygtige spillere, så udvælgelsen af de 14 der skal til Armenien er i fuld gang.