Cheftræneren: Vi er klar!

Vi skal have DM titlen tilbage til JB. Svaret kom prompte og uden tøven. Spørgsmålet var, ”hvad er målet for sæsonen?” Ordene er JB Futsal Gentoftes nye cheftræner – Bo Holdens. Bo har i de foregående år både været træner og assistenttræner i klubben. Til at hjælpe sig med at nå målet om at vinde…

Vi skal have DM titlen tilbage til JB. Svaret kom prompte og uden tøven. Spørgsmålet var, ”hvad er målet for sæsonen?” Ordene er JB Futsal Gentoftes nye cheftræner – Bo Holdens.

Bo holden til UEFA Futsal Cup

Bo har i de foregående år både været træner og assistenttræner i klubben. Til at hjælpe sig med at nå målet om at vinde ligaen, har Bo to erfarne og aktive futsalspillere – Andreas Birkedal og Christoffer Haagh.

Truppen er stort set uændret i forhold til sidste år. Morten Hauglund er taget til Brasilien, mens Rasmus Arildsen er kommet tilbage efter sin rejse. Desuden er der en række nye unge ansigter – og så er der pt. ingen alvorlige skader… 7 – 9 – 13.

Efter sidste års 3. plads i ligaen har det været en lang sommer uden futsal – for lang. Ifølge cheftræneren er det noget, der mærkes i truppen. Optakten til sæsonen har været god, og mange i truppen prioriterer futsal meget højt. Træningen begyndte primo september og fremmødet var hurtigt godt. Langt de fleste træningssamlinger har været fokuserede, med god intensitet og sved på panden. I de sidste mange uger har der været trænet både mandag og onsdag – og alle træningskampe er blevet vundet. Så vi er længere fremme i forberedelserne end de foregående år, konkluderer cheftræneren.

Det bedste i optakten har dog været, at vores 2. hold har fået plads i den næstbedste række. Det betyder bl.a. kampe mod 2. holdene fra Fjordbold, København Futsal og SBV 09. Vigtigere er det, at det betyder flere kampe, hvor både vi og modstanderne prøver at spille rigtig futsal. Sammen med den nye U23 regel betyder det, at det bliver nemmere for os at få spillet unge spillere ind på ligaholdet, siger Bo Holden. Bo lover derfor, at JB kommer til at vise spændende nye spillere frem i løbet af sæsonen.

Når det så er sagt, så bliver det kunsten at bevare et højt bundniveau i alle kampene, have bedre fokus i kampene og ramme det rigtige spændingsniveau – hver gang.  Ligaen ser ligesom sidste år jævnbyrdig ud, men vi har truppen og bredden, der kan slå alle hold. Bo anser ikke overraskende København Futsal som værende den største konkurrent til guldet. Fjordbold og SBV er farlige outsidere – begge med meget dygtige individualister.