Fra cheftrænerens stol 2016/17

Mine forventninger til denne sæson er uændret i forhold til de to sidste sæsoner – vi skal have guld. Vi viste til Futsal Cup, at vi kan spille op med rigtig dygtige, erfarne futsalhold og ved de seneste optrædener i Europa fik vi hår på brystet og høstet en masse erfaring. Jeg forventer, at vi…

Mine forventninger til denne sæson er uændret i forhold til de to sidste sæsoner – vi skal have guld. Vi viste til Futsal Cup, at vi kan spille op med rigtig dygtige, erfarne futsalhold og ved de seneste optrædener i Europa fik vi hår på brystet og høstet en masse erfaring. Jeg forventer, at vi spiller hver eneste kamp i ligaen med samme intensitet, taktiske snilde og disciplin, som vi gjorde til Futsal Cup.

Når det så er sagt, så er det kunsten at bevare et højt bundniveau, for vi ved naturligvis godt, at vi er holdet, som alle vil slå. De seneste sæsoner har vi været relativt stabile, men der er stadig plads til forbedring på flere parametre. Ligesom de seneste sæsoner går vi til opgaven med en stor portion ydmyghed, idet vi har stor respekt for alle de øvrige hold i puljen. Vi lægger ud mod København Futsal, som jeg anser for at være vores største konkurrent – et supergodt futsalhold, hvis udvikling bliver spændende at følge. Begge hold ved, at der er tre vigtige points på højkant, men historien har også vist, at intet er tabt, selvom man ikke står som vinder af den kamp.

I den kommende sæson glæder jeg mig til at følge alle spillerne såvel som individualister, men i særdeleshed også som hold. Jeg synes, at vi har udviklet en rigtig behagelig og konstruktiv træningskultur og alle finder sig godt tilpas i hierakiet.

Jeg har høje forventninger til alle spillerne, men jeg bliver nødt til at fremhæve Morten Larsen og hans eksplosive udvikling. Han tilfører holdet hurtighed, målfarlighed og hårdt arbejde, hvilket efterhånden er ved at gøre ham til en komplet futsalspiller. Derudover glæder jeg mig hel vildt til at følge CC, Adam og Hauglund – nytilkomne spillere, som allerede har vist, at de bringer nye facetter til vores spil. Men vigtigst af alt har jeg høje forventninger til, at vi præsterer på et højt niveau som hold – det bliver skønt at komme i gang.

Morten Framholt