God weekend for JB Futsal Gentofte

Fra at være ude i kulden er JB Futsal på vej tilbage til der, hvor det er sjovt. Weekenden den 21.-22. januar var der endelig stolpe ind. I ligaen vandt København Futsal lørdag over Fjordbold, hvilket betyder, at JB Futsal nu igen selv kan afgøre, om klubben skal i Finale 4. Opskriften er enkel –…

Fra at være ude i kulden er JB Futsal på vej tilbage til der, hvor det er sjovt. Weekenden den 21.-22. januar var der endelig stolpe ind. I ligaen vandt København Futsal lørdag over Fjordbold, hvilket betyder, at JB Futsal nu igen selv kan afgøre, om klubben skal i Finale 4. Opskriften er enkel – 3 point i resten af kampene. Søndag var modstanderen i Kildeskovshallen SBV 09. Første halvleg præget af, at ingen af holdene ønskede at lave fejl – så 0-0 ved pausen. Anden halvleg helt anderledes og præget af, at ingen af klubberne kunne bruge et uafgjort resultat. Med 3 minutter igen scorede SBV 09 til 2-3 på straffe, hvilket tvang JB Futsal til hurtigt overtalsspil og med 2 scoringer – den sidste 4 sekunder før til kampens resultat 4-3. Kampens topscorer blev såmænd målmand Christoffer Haagh med 2 mål – begge i overtalsspil.

U13 A vandt søndag deres første mellemrundespil og ligner bestemt et hold, der skal spille finale om Københavnermesterskabet.

JB Futsals 2. hold skulle have været i kamp lørdag – men modstanderen udeblev. Det ændrer dog ikke ved, at holdet med en sejr i næste weekend kan sikre sig oprykning til Københavner serien.