JB til UEFA Futsal Champions League

Med Danmarksmesterskabet kvalificerede JB Futsal Gentofte sig til UEFA Futsal Champions League. Det er første år turneringen officielt hedder Champions League, men ellers er det fjerde gang, at JB deltager. Det er aldrig lykkedes et dansk hold at gå videre fra den indledende runde – selv om det var meget tæt på for to år siden….

Med Danmarksmesterskabet kvalificerede JB Futsal Gentofte sig til UEFA Futsal Champions League. Det er første år turneringen officielt hedder Champions League, men ellers er det fjerde gang, at JB deltager. Det er aldrig lykkedes et dansk hold at gå videre fra den indledende runde – selv om det var meget tæt på for to år siden. Her var vi videre, da der var syv sekunder tilbage af den sidste kamp…

I år skal JB Futsal Gentofte til Bosnien – helt præcist til Mostar. JB er seedet to’er, hvilket er første gang et dansk hold er det. Modstanden er hård, da værterne fra Mostar har været i “Main round” flere gange, og var det på papiret næststærkeste hold af dem, der træder ind i den indlende runde. De to andre deltagere er mestrene fra Skotland og Israel.

Der er blevet trænet intensivt de seneste tre uger og der har været trænet alle uger – undtagen tre – siden DM-trofæet kom i hus i marts.

Se kampprogram og stillinger på uefa.com.