Klar til UEFA Futsal Champions League

JB Futsal Gentofte spiller indledende puljespil i Montenegro fra 28. til 30. august. Modstanderne er er de lokale mestre fra Podgorica – KMF Titograd, samt de armenske mestre Leo Futsal Club. Begge modstandere er forholdsvis ukendte for os og kendt for at have udenlandske spillere tilknyttet. Leo er topseedet, mens vi er seedet to’er. Kun…

JB Futsal Gentofte spiller indledende puljespil i Montenegro fra 28. til 30. august. Modstanderne er er de lokale mestre fra Podgorica – KMF Titograd, samt de armenske mestre Leo Futsal Club. Begge modstandere er forholdsvis ukendte for os og kendt for at have udenlandske spillere tilknyttet. Leo er topseedet, mens vi er seedet to’er. Kun vinderen går videre til hovedturneringen og forventningen er, at det bliver helt tætte kampe.

Cheftræner Bo Holden er fortrøstningsfuld om mulighederne for at gå videre. “Vi har arbejdet hårdt for at blive klar. Spillerne er i form og vi har kun en spiller, der er tvivlsom forud for den første kamp. Målet er, at vi går videre til hovedturneringen og skriver historie”, siger Bo Holden. Ingen danske hold har indtil nu formået at gå videre til hovedturneringen.

Sidste år var det lige ved og næsten. Et knebent nederlag til et professionelt hold fra Bosnien-Hercegovina betød at vi sluttede på anden pladsen. At formen er ved at være der, viste holdet i begyndelsen af august, da vi som den første klub nogensinde genvandt det nordiske mesterskab.

“Holdet og alle omkring holdet brænder for at gå videre, men vi går ydmygt til opgaven”, siger Bo Holden. “Vi har kun begrænset viden om vores modstandere. Leo har flere gange kvalificeret sig videre i turneringen, så det bliver med sikkerhed en vanskelig opgave.”

Netop Leo er kendt for at bruge udenlandske spillere og da de missede kvalifikationen sidste år, så er de med sikkehed opsatte på revance. JB Futsal Gentofte har dog også forstærket sig. Forud for Champions League er holdet blevet forstærket med israelske Tamir Shkolnik og svenske Kristian Legiec – begge etablerede landsholdspillere. Kristian Legiec scorede begge mål for svenske Uddevalla, i den kamp som sidste år sendte Leo ud af turneringen 2-1…

JB Futsal Gentoftes trup til Champions League ser således ud:

1 Nis Andersen

2 Christian Bommelund Klemetti

3 Zakaria El-Ouaz

5 Oscar Merling Hansen

6 Ibrahim Badran

7 Kevin Jørgensen

8 Morten Borum Larsen

9 Louis Veis

10 Mads Falck

11 Adam Fogt

13 Tamir Shkolnik

14 Kristian Legiec

16 Christoffer Haagh

17 Azad Corlu

Reserver:

4 Jacob Agger

12 Frederik Peytz

15 Lars Bonde

20 Lucas Liebe Boss

Der vil blive opdateret løbende på vores Instagram og Facebook. Link til livestreaming af kampene vil ligges ud på kampdagene på vores sociale medier.