Årsmøde 2018

REFERAT – ORDINÆRT ÅRSMØDE 2018

Ordinær årsmøde i JB Futsal Gentofte (Futsal afdelingen i Jægersborg Boldklub)

tirsdag den 20. februar 2018, kl. 20.00 i klubben C.L. Ibsensvej 70

Årsmødet afholdtes i h. t. foreningens love således:

Dagsorden:

1. Valg af dirigent.

Christian Ransfort blev valgt som dirigent og konstaterede, at årsmødet var indkaldt rettidigt.

2. Afdelingen aflægger beretning.

Sidste sæson blev afsluttet med, at klubbens to U13 hold gjorde rent bord og vandt henholdsvis KBU’s A- og B-række. Også i år har årgangen haft stor succes. De to U-14 hold spiller i den kommende weekend finale om at kunne kalde sig Københavns mestre. Desværre havde vi kun en anden årgang med i KBU-turneringerne – til gengæld vandt de – U17 – også KBU mesterskabet i B-rækken. U17 var det eneste hold der spillede internationalt, idet de deltog i en turnering i Sverige.

På seniorsiden fik vi et ny trænerteam bestående af Cheftræner Bo Holden og assistenter Andreas Birkedal og Christoffer Haagh. Sidstnævnte har også været træner for 2. holdet i denne sæson. 1. holdet har vundet ligaen i østdanmark og skal spille semifinale om DM-titlen lørdag den 3. marts kl.  17 i Kildeskovshallen. Holdet er ubesejret og har til tider spillet fantastisk futsal. Det kommer også til udtryk i, at landsholdets start 5’er udelukkende består spillere fra JB Futsal.

2. holdet skulle egentlig være rykket op i Københavnsserien i denne sæson, men pga. to andre hold trak sig fra landets næstbedste række – og andres hold manglende lyst – fik vi tilbudt en plads i Øst-serien. Det har givet rigtig god modstand til vores næstbedste spillere og har givet en række af vores unge spillere masser af spilletid. Pt. ligger 2. holdet på en tredjeplads.

I dag har vi netop annonceret at vi på seniorsiden bliver en helårsklub. I første omgang med en ugentlig træning efter sæsonen. Den bliver som udgangspunkt åben for nye spillere.

For første gang har vi været begunstiget af at have rimelige haltider også til de yngste årgange. Det har gjort mere træning og aktiviteter muligt. Således har der været afholdt JB Futsal Cup 2018 med seks deltagende u14 hold.

Samarbejdet med kommunen har også ført til, at der har været to uofficielle landskampe mod Grønland i foråret og – hvis alt går vel – to officielle landskampe mod Tyskland i påsken. Vi har fået etableret og styrket relationerne til både kommune og DBU. Klubben repræsentere KBU i FLU Bredde Futsal gruppe og har to medlemmer i DBU Københavns Futsal gruppe.

Økonomisk gav året et underskud på 35.000 – 10.000 mere end budgetteret. For 2018 budgetterer vi med et underskud på ca. 17.000.

3. Behandling af indkomne forslag.

Ingen.

4. Orientering eller beslutning om kontingent.

Uændret: Ungdom/senior 200,-/300,- pr. halvår.

5. Valg af bestyrelse (der skal vælges mellem 4 og 6 medlemmer) :

Afdelingsbestyrelsen indstiller:

Johnni Havemann                   til valg for 2 år

Mads Falck                                til valg for 2 år

Ikke på valg (valgt for 2 år i 2017)

Christian Peytz

Christian Ransfort

Nis Andersen

Begge blev valgt.

6. Valg af afdelingsbestyrelsessuppleant.

Brian Schultz Lund blev valgt for 1 år.

7. Eventuelt

Intet.