Oprykning til Futsal Københavnsserien!

Lørdag sikrede 2. Herresenior sikret sig og klubben en flot oprykning til Futsal Københavnsserien. Derved blev det første af klubbens tre ambitiøse mål for sænonen indfriet – de to andre er ét Københavnermesterskab til et ungdomshold og så selvfølgeligt, at Herresenior genvinder DM tiltlen. Oprykningen til Futsal Københavnsserien var et vigtigt mål for sæsonen, da…

Lørdag sikrede 2. Herresenior sikret sig og klubben en flot oprykning til Futsal Københavnsserien. Derved blev det første af klubbens tre ambitiøse mål for sænonen indfriet – de to andre er ét Københavnermesterskab til et ungdomshold og så selvfølgeligt, at Herresenior genvinder DM tiltlen.

Oprykningen til Futsal Københavnsserien var et vigtigt mål for sæsonen, da det skal give bedre modstand til ligaholdsreserverne og de unge seniorspillere næste år. Henover sæsonen har 15 spillere været brugt. Kontinuiteten var afgørende efter nytår, hvor holdet skulle bruge 4 sejre i træk for at kunne sætte sig på oprykningspladsen. Til lørdagens kamp havde hele ligaholdets trænerteam skrevet sig på holdkortet – og resultatet udeblev da heller ikke. JB Futsal vandt 9-2 over Sønderbro Fight, der ellers næsten til det sidste har spillet med om oprykning.

Selv om 2. holdet ikke vandt rækken, så formåede holdet med en målscore på 62-20 både at være det hold, som har scoret flest mål (+3 i forhold til det næstmest scorende hold) og samtidigt klart være det hold, der lukkede færrest mål ind (-14 færre mål end det næstbedste forsvar).

En stor tak til trænerteamet Brian Lund og Bo Holden (spillende træner).