Sæsonen sluttede med scoringsrekord

Lørdag spillede ligaholdet den sidste kamp i sæsonen. Skuffelsen over ikke at have kvalificeret sig til Final 4 er ikke væk og måske var det derfor, at holdet ikke slap speederen på noget tidspunkt i kampen mod HB. Slutresultatet blev en sejr på 36-2, hvilket er rekord for en futsalkamp i ligaen. Alle JB Futsals…

Lørdag spillede ligaholdet den sidste kamp i sæsonen. Skuffelsen over ikke at have kvalificeret sig til Final 4 er ikke væk og måske var det derfor, at holdet ikke slap speederen på noget tidspunkt i kampen mod HB. Slutresultatet blev en sejr på 36-2, hvilket er rekord for en futsalkamp i ligaen. Alle JB Futsals spillere, der kom på banen i kampen scorede – inklusive Niels-Mouritz Eisenhardt, der satte 2 mål ind i sin debutkamp.

Sæsonen har budt på 10 sejre og 4 nederlag og en skuffende 3. plads i Liga-Øst. Målscoren fejlede imidlertid ikke noget: 116-34. Derved scorede ligaholdet 39 mål flere end det næstmest scorende hold FC Fjordbold. Topscorelisten er som en naturlig følge heraf domineret af JB Futsal spillere, idet 3 af de fire mest scorende kommer fra JB. Et stort tillykke til Morten Hauglund som med 18 mål blev den mest scorende i ligaen. Kevin Jørgensen kom med 16 mål ind som nummer to på listen.