Sejr i Champions League

JB Futsal Gentofte spiller i disse dage indledende puljespil i Montenegro i UEFA Futsal Champions League i Montenegro. Første kamp mod hjemmeholdet Titograd KMF blev noget af en gyser. Med 13 minutter igen af kampen var stillingen 4-1 til hjemmeholdet. Vi havde lavet usædvanligt mange fejl, som Titograd var meget effektive til at udnytte. Herefter…

Herefter var JB Futsal Gentofte tvunget til at satse, og tog målmanden med op i angrebet for at skabe et overtal 5 mod 4. Efter syv minutters fremragende overtalsspil stod det 5-4 til JB Futsal Gentofte. I slut minutterne scorede målmand Nis Andersen til slut resultatet 6-4. Derved havde begge Gentoftes målmænd scoret, idet virkarlandsholdets målmand Christoffer Haagh tidligere havde scoret i overtal til 4-4.

Se sammendrag på vores YouTube kanal – og husk at abonner på den. Der er også et interview med cheftræner Bo Holden efter kampen.

Indtil nu er det ikke lykkes for noget dansk hold at gå videre til hovedturneringen. Det har været lige ved og næsten flere gange. Også i år ser det svært ud. Det tredje hold i puljen er det armenske mesterhold Leo Futsal, som har hentet 6 brasilianske spillere denne sommer – heriblandt en tidligere landsholdsspiller. Cheftræner Bo Holden tror dog på muligheden for dansk avancement. ”Det bliver svært, men futsal er et meget taktisk spil og vi har et meget sammenspillet hold, hvilket det armenske hold formentlig ikke er”. Holdene mødes i aften kl. 20.30 og kampen bliver live-streamet.