Der skulle 3 halvlege til…

Det stod 0-0 ved pausen. Modstanderen var oprykkerne BK Badebold fra Valby. De havde vundet deres første kamp i ligaen og kom med god energi og organisation. JB Futsal derimod havde nok glemt nogle af aftalerne fra omklædningsrummet og så ville vi bare så gerne score… men 0-0 ved pausen. Et eller andet var forandret…

Et eller andet var forandret ved JB Futsal, da de kom på banen til 2. halvleg. Efter 20. sek. 1-0 og inden der var gået 2 min. var stillingen 3-0. Mest opmuntrende var det, at spillet nu var tilbage på niveauet fra Armenien. Højdepunktet var målet til 10-1. Det blev sat ind af Morten Hauglund, men det var ikke selve afslutningen, der var specielt – det var opspillet. Et fuldstændig gennemspillet angreb. Efter  7-8 hurtige præcise afleveringer var alle inklusive Badebolds målmand spillet væk. Bedst kan det sammenfattes: Målscore Morten Hauglund – assist hele holdet.