Stor lørdag for JB Futsal Gentofte

400 tilskuere, en stemning helt i top og en sejr over Kolding IF Futsal på 12-3… Så bliver det ikke meget bedre. Resultatet afspejler ikke, at gæsterne fra Kolding fulgte godt med i første halvleg, som var ret lige, men da trætheden begyndte at melde sig i 2. halvleg, gik det pludseligt stærkt. Nu skal…

400 tilskuere, en stemning helt i top og en sejr over Kolding IF Futsal på 12-3… Så bliver det ikke meget bedre. Resultatet afspejler ikke, at gæsterne fra Kolding fulgte godt med i første halvleg, som var ret lige, men da trætheden begyndte at melde sig i 2. halvleg, gik det pludseligt stærkt. Nu skal JB Futsal ud i to afgørende kampe om det danske mesterskab mod Sønderborg Inter. Vi begynder ude i næste weekend og spiller hjemme lørdag den 17. marts. Begge hold er ubesejrede i sæsonen, begge vandt deres liga suverænt…

Lørdagens semifinale var også første kamp sammen med klubbens nye hovedsponsor Trustpilot. Det samarbejde betød blandt andet, at der var klappepap til alle – og det fik støjniveauet under kampen mere end en tand op.

Før kampen var godt 60 gæster til et arrangement omkring futsal og den forestående DM-semifinale 2018. Oplægsholderen var landstræner Nikolaj Saabye, der gav en god introduktion til spillet. Bo Holden, cheftræner i JB Futsal Gentofte, kom forbi for en kort bemærkning og talte om den kommende kamp – det blev fanget på video – se klippet nedenfor.

Selve kampen blev vist på DBU-TV se http://www.dbutv.dk/live/21582645. Målscorere for JB Futsal Gentofte blev Mads Falck 4, Louis Veis 2, Zakaria El-Ouaz 2, Simon Holden 2, Oscar Merling 1, Adam Fogh 1.