u13: 4 stævner – 4 første pladser

Søndag den 8. januar skulle U13 drengene spille deres 2. stævne. Både U13A og U13B havde vundet alle deres 4 kampe ved det første stævne før jul. Det var igen en flok spændte drenge, forældre og ikke mindst træner som tog til Sundby hallen. Humøret var højt og resultaterne udeblev da heller ikke. Både U13A og…

Søndag den 8. januar skulle U13 drengene spille deres 2. stævne. Både U13A og U13B havde vundet alle deres 4 kampe ved det første stævne før jul. Det var igen en flok spændte drenge, forældre og ikke mindst træner som tog til Sundby hallen. Humøret var højt og resultaterne udeblev da heller ikke. Både U13A og U13B endte på førstepladsen i deres puljer.

U13A mødte B93, BK Skjold, Sundby BK og HIK. Det var tydeligt at se, at det var et lidt rustent juleferieramt hold, der begyndte kampen. Der var meget ”indianer” bold over det, men efter lidt startvanskeligheder med spillet kom drengene efter det og med hver spillers høje individuelle niveau og deres fantastiske sammenspil blev en sejr på 2 – 0 hentet hjem mod B93. Næste kamp var mod BK Skjold, som var en tro kopi af kampen mod B93 – både spille- og resultatmæssigt, så endnu 3 point på kontoen med en 2 – 0 sejr. Tredje kamp var mod Sundby BK, og drengene var opsatte på igen at sætte Sundby på plads. Det var tydeligt at se, at drengene nu havde fået selvtillid og det ene gennemspillede angreb afløste det andet, men stadig mange brændte chancer og manglende kynisme i overtals situationer endte ”kun” i en sikker 3 – 0 sejr til JB. Sidste kamp var mod HIK og med sikkerhed for førstepladsen var drengene vildt opsatte på at indgive endnu mere respekt hos modstanderne til mellemrunden. En flot og velspillet kamp med det ene flotte angreb efter det andet, mere kynisme i overtalssituationerne og skarphed i afslutningerne gav en sikker sejr på 5 – 2 sejr efter en 4 – 0 føring midtvejs i kampen. Dermed sluttede dagen med 4 sejre, 12 point og en målscore på 12 – 2 og dermed en usvigelig sikker første plads i puljen og drengene er nu klar til mellemrunden, som giver adgang til at spille om det Københavnske mesterskab. Næste spillerunde er weekenden i uge 3 – nærmere info om tid og sted følger på u13-siden, så man evt. kan kigge forbi og se de kommende futsal stjerner i JB Futsal Gentofte. Det mest positive igennem hele dagen var det defensive fundament i alle kampene samt et mere og mere flydende angrebsspil jo flere kampe, der blev spillet – eneste minus var alle de brændte chancer.

U13B mødte KB, Sundby BK, Hvidovre IF og Skovshoved. Juleferien var igen synlig i første kamp, der blev en uafgjort 1 – 1 kæmpet mod KB. Da både Sundby BK og Hvidovre desværre udeblev (6 nemme point) stod næste kamp mod Skovshoved. Drengene var allerede mærket af den første kamp og sled lidt med spillet i begyndelsen, men fik bedre og bedre flow, der til sidst endte med en sikker 2 – 1 sejr mod Skovshoved. Dermed sluttede dagen med 10 point og en målscore på 9 – 2 og en førsteplads til drengene, som giver adgang til mellemrunden hvor de indplaceres med de ”dårligste” fra A-niveauet for at spille om det Københavnske mesterskab. Næste spillerunde er weekenden i uge 3 – nærmere info om tid og sted følger på u13-siden.