U14 genvinder Københavnsmesterskabet i suveræn stil

U14 har i år deltaget med 2 hold i futsal turneringen – i modsætning til sidste år, hvor vi vandt både A- og B-rækken, var holdene i år i samme pulje. Futsal sæsonen 2017/2018 sluttede i denne weekend med dobbelt program lørdag og søndag. Den indbyrdes kamp mellem JB1 (blå) og JB2 (rød) lørdag havde sit spændingsmoment,…

U14 har i år deltaget med 2 hold i futsal turneringen – i modsætning til sidste år, hvor vi vandt både A- og B-rækken, var holdene i år i samme pulje.

Futsal sæsonen 2017/2018 sluttede i denne weekend med dobbelt program lørdag og søndag. Den indbyrdes kamp mellem JB1 (blå) og JB2 (rød) lørdag havde sit spændingsmoment, men var vel også den dårligste præstation af begge hold gennem hele turneringen – godt hjulpet på vej af en dommer duo uden nævneværdig kendskab til reglerne, der desværre havde indvirkning på spillet på banen. JB1 (blå) vandt en snæver sejr på 1 – 0 på et heldigt mål. Begge hold rejste sig flot søndag med rigtig flot spil i dagens to kampe. JB2 (rød) udspillede til tider et rigtig stærkt spillende Dragør hold og afgjorde vel kampen i løbet af de første 2 min med en 2 måls føring. JB1 (blå) havde til gengæld en lidt tøvende start mod et godt kæmpende AB Tårnby og første halvleg endte 3 – 3, de blev dog udspillet med 6 – 0 i anden halvleg, hvor JB1 (blå) igen havde fundet formen.

Der er derfor ikke andet at sige fra min stol end, at sæsonen for begge hold er yderst godkendt som suveræne nr. 1 og 2 – se stilling herunder. Vi er de eneste hold med positiv målscore, vi har topscoren blandt os, assistkongen findes også i vores trup, vi har holdet med flest scorede mål samt holdet med færrest mål mod. Vi er for 2. år i træk de bedste i København til futsal for årgang 2004.

Målet er dog ikke nået endnu – det vi hele tiden har arbejdet mod venter næste sæson, hvor vi går benhårdt efter at vinde Københavnsmesterskabet og dermed kvalificere os blandt de 4 bedste i Danmark for at spille om DBU’s DM Guldmedalje (Danmarksmesterskabet).

Tak for i år drenge – det har igen været en stor fornøjelse at arbejde med Jer i hallen – og tak til forældrene for støtten undervejs både på tilskuerpladserne og bag tidsstyringen.

/Cheftræneren